HOME - Nieuws

Avans doet mee aan Pro6-training: ‘Heel belangrijk dat studenten dit meenemen’

Waar kun je hulpverleners van de toekomst het best opleiden? Direct in hun studententijd! Daarom zijn wij blij met de samenwerking met de opleiding Social Work van de Avans Hogeschool.

Pro6 organiseert jaarlijks meerdere keren de training ‘Omgaan met complexe scheidingen’. Het is een vijfdaagse training, waarin onze expert Lian uitlegt hoe je als hulpverlener ouders effectief kunt bijstaan bij een complexe scheiding.

Pro6 heeft veel ervaring met dit thema. Die ervaring delen wij graag met collega’s van nu én van de toekomst: de studenten. We zijn dan ook blij met de komst van twee docenten Social Work van de Avans Hogeschool naar onze training. Zij kunnen de kennis uit de praktijk meenemen en overbrengen op de studenten. Een korte reactie na de eerste dag, van een van de twee docenten: “Het was een fijne eerste dag, waar ik veel energie van heb gekregen!”

Pro6-expert Lian: “Het is heel goed dat dit wordt meegenomen in de opleiding van studenten. In heel veel gezinnen komt scheidingsproblematiek voor. Het is belangrijk dat jonge hulpverleners dit in hun rugzak hebben.”

Wil jij je aanmelden voor de volgende training? Mail naar info@pro6jeugdhulp.nl.

DEEL DIT BERICHT

GERELATEERD

Avans doet mee aan Pro6-training: ‘Heel belangrijk dat studenten dit meenemen’